Incassobureau gaat incasseren op no cure no pay, wat kost dat?

 

Incasseren op no cure no pay.  Wat kost dat?

Incasseren op no cure no pay, dat zegt het al duidelijk.

No cure= geen resultaat en No pay= geen betaling

wij van incassobureau Juristu starten elke incasso door middel van minnelijke incasso, wij zijn zeer succesvol in het incasseren van minnelijke incasso. dit doen we op basis van no cure no pay.

Incasseren op no cure no pay

Incasseren op no cure no pay

De wettelijke incassokosten leggen wij door bij de debiteur/wanbetaler die heeft inmiddels ook een wettelijke aanmaning gehad, zodat wij incassokosten in rekening kunnen brengen. De kosten zijn afhankelijk van het bedrag. Deze incassokosten zijn wettelijk geregeld. De incassokosten zijn max 10-15% met een minimum van 40 euro.

Incasseren is essentieel, u moet er boven op zitten. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u doen. wij werken met veel bedrijven samen voor een strak incassobeleid. U moet als bedrijf duidelijk aan uw klanten laten weten, dat u slechte betalers liever kwijt dan rijk bent.

Wist u ook dat slecht betalende klanten ook slecht betalende klanten aantrekt? Ja, want slecht betalende klanten delen graag hun voordeel van u als lakse incasseerder van uw gelden. Zie dit te voorkomen en maak een strak incassobeleid. Heeft u advies nodig om uw incasso beleid te bespreken, wij dienen u ook graag van gratis advies hoe dit zo goed mogelijk te organiseren.

Incasso zonder kosten, wij van incassobureau Juristu durven dit zeker aan, het minnelijke traject hebben wij volledig geautomatiseerd, zodra u ons uw incasso’s uit handen geeft, dan heeft de debiteur wanbetaler binnen 1 uur al de aanmaning in de mail. Tevens heeft hij/zij dan al een sms met de melding dat wij een vordering op de debiteur hebben. Incasseren van openstaande facturen, schakel altijd een incassobureau in die ervaring heeft met incasseren

Incasseren is niet zo maar een brief of mail sturen, het is het bewerken van een wanbetaler. Het is een kwestie van overtuigen. Wij incasseren 85% van onze incasso zaken binnen 10 dagen via minnelijke wijze, hierdoor besparen wij voor onze klanten heel veel geld. Rekent u maar eens na hoeveel tijd u kwijt bent om dagelijks te bellen of te mailen. Niet te vergeten de frustraties die u er van heeft. Kent u deze reclame nog?

 

Incasseren op no cure no pay? Klik HIER