,

Incasso procedures kunnen altijd anders lopen dan verwacht!

incasso juristen

incasso juristen

Veel bedrijven weten niet hoe te incasseren

Een bedrijf wil zijn diensten of goederen gewoon leveren en men verwacht als bedrijf dan ook dat men normaal betaald. In veel gevallen is dat niet zo. Dan komt het aan op incasseren. Veel bedrijven zijn daar totaal niet op ingericht en hebben daar de mensen niet voor in dienst. Er zijn maar weinig mensen die in het bedrijf zeggen, ja leuk laat mij maar even bellen naar de klant die niet betaald.

Een incassobureau als Juristu heeft incasso juristen

In diens die het werk voor u doen. Deze incasso juristen zijn er voor opgeleid en weten hoe deze bedrijven aan te pakken. De incasso jurist van Juristu verteld de debiteur dan ook duidelijk wat de juridische positie is van de debiteur en dat men beter kan gaan betalen alvorens wij over gaan tot een gerechtelijke procedure. De gerechtelijke procedure neemt kosten met zich mee en al deze kosten gaat het incassobureau ook op de debiteur zien te verhalen.

Waar zit de pijn van de debiteur?

Het meest essentieel bij het starten van een incasso procedure is om te ontdekken, waar de pijn ligt van de debiteur c.q. wanbetaler. Bedrijven zijn vaak al tot het gaatje gegaan om hun facturen te innen. Van aanmaningen tot aangetekende brieven en nog steeds geen geld. Bedrijven bellen regelmatig naar de debiteur, maar er volgt geen betaling. Dan is het ook daadwerkelijk tijd voor incassobureau Juristu.

Incassobureau Juristu int 85% via minnelijke weg!

Wij starten daarom altijd alsnog met de minnelijke incasso. Juristu krijgt vaak het verzoek om direct de wanbetaler te gaan dagvaarden, maar dat is niet onze werkwijze.

Wij werken met de 10 werkdagen incasso procedure. In die 10 dagen gaan we de wanbetaler aanmanen via:

  1. post
  2. whatsapp/sms
  3. e-mail
  4. telefoon
  5. zeer actief 10 dagen lang

Indien er in deze 10 dagen geen enkele reactie of regeling komt, dan gaan we over tot dagvaarden. Een gerechtelijke procedure kunnen wij dan in gang zetten. Van dagvaarding tot complete executie van bijvoorbeeld een auto of een huis. Meest voorkomende beslaglegging is uiteindelijk het loonbeslag.

Dien uw incasso nu in via dit formulier:

Nu-Incasseren