Een incassobureau kiezen

Een incassobureau kiezen

U kiest een incassobureau uit aan de hand van de kwaliteiten die de bureaus te bieden hebben. Wij raden u aan een incassobureau te kiezen die snel in communicatie is. Een incassobureau kiezen is makkelijk als u weet wat er noodzakelijk is.

 

Hoe kiest u het juiste incassobureau uit?

Eén van de belangrijkste punten bij een Incassobureau kiezen is bereikbaarheid. indien uw incassobureau al niet bereikbaar is, wie is dan nog wel bereikbaar. Juristu incassobureau is ten alle tijde bereikbaar en ook met alle communicatie middelen die er zijn :

 1. telefoon
 2. email
 3. whatsapp
 4. twitter
 5. facebook
 6. linkedin
 7. instagram en alle overige social media

Incassobureau kiezen

Zodra u de incasso uit handen geeft van Juristu incasso diensten gaan we voor u aan de gang.  U hoeft dan geen incassobureau kiezen meer te doen. Wij doen dat als volgt, de debiteur krijgt binnen 1 uur nadat u de incasso aan ons heeft aangereikt, binnen 10 dagen de volgende mutaties:

 1. sms wij hebben een vordering op u, bekijk uw email
 2. een email met de vordering plus de wettelijke incassokosten
 3. wij bellen daarna de debiteur
 4. na 5 dagen sms u bent de betalingsafsrpaak niet na gekomen
 5. een email met de herinnering dat wij gaan dagvaarden indien er niet betaald wordt
 6. wij bellen weer naar de debiteur
 7. de laatste mail dat de minnelijke incasso ten einde komt en wij gaan dagvaarding
 8. de dagvaarding is in voorbereiding, voorkom extra hoge kosten en betaal nu
 9. wij bellen nogmaals
 10. laatste mail met waarschuwing dat de incassoprocedure nu via gerechtelijke incasso gaat verlopen

Kortom

Kortom Juristu is een incassobureau dat van aanpakken weet. De keuze van het juiste incassobureau is niet zo moeilijk als u eenmaal de incasso diensten van Juristu heeft gebruikt. U weet dan hoe wij werken, wij hebben klanten die onze diensten al heel lang gebruiken en uiterst teverden zijn over onze direct en snelle incasso aanpak.

Gerechtelijke incasso procedure

Zodra Juristu incassobureau de gerechtelijke procedure in zet, zal één van onze incasso juristen een dagvaarding voor de incasso procedure maken. De dagvaarding is volledig op maat, wij winnen 99% van onze gerechtelijke incasso procedures, omdat wij maatwerk leveren tijdens de gerechtelijke procedure. Een goede incasso jurist weet immers waar hij over praat. Geen zaak is hetzelfde, dus de incasso dagvaarding is specifiek gemaakt op uw zaak. Indien dit niet gebeurd dan maakt u een hoop kosten vooraf die u kwijt bent, zodra u de incasso zaak verleist. Juristu incassobureau kan elke incasso zaak afhandelen van minnelijke incasso op no cure no pay tot gerechtelijke incasso op voorschot. Een incassobureau kiezen is dus best makkelijk als je precies weet wat er nodig is.

 

Heeft u een incasso zaak, mail ons dan nu de stukken en wij starten direct de incasso info@juristu.eu of vul het formulier nu direct in!
https://www.juristu.eu/nu-incasseren/