Een incassobureau inschakelen is eenvoudig, kies voor een no cure no pay incassobureau

Een incassobureau inschakelen is eenvoudig, kies voor een no cure no pay incassobureau

Nu incasseren? Klik HIER

Incassobureau inschakelen

Een incassobureau inschakelen

Juristu incassobureau is een juristenkantoor, wij weten de incasso procedure precies uit te stippelen. Zodra u de incasso aan ons incassobureau uit handen geeft, beginnen wij direct met de minnelijke incassoprocedure. Dit betekent zodra u de incasso ingediend heeft, wij starten met de minnelijke incassoprocedure. Een minnelijke incassoprocedure duurt bij Juristu incassobureau maximaal 10 dagen. In 10 dagen gaan wij de debiteur aanmanen, dit doen we door middel van e-mail, sms, post en telefoon. Wij gaan in gesprek met de debiteur en vragen waarom diegene de openstaande vordering niet betaald. Er is een reden voor, of is er gewoon geen geld. Het laatste is meestal het geval. Wat wij doen als incassobureau is toch een betaling zien los te krijgen. Indien wij een betaling hebben ontvangen, dan lukt de 10 dagen incasso meestal wel. Vaak is het schaamte dat mensen niet durven te zeggen dat ze eigenlijke geen geld hebben. Ze durven ook geen betalingsregeling voor te stellen, want ze denken dat ze nul op rekest krijgen.

In 85% van de gevallen krijgen wij de incasso binnen 10 dagen betaald of in ieder geval een betalingsregeling. 85% incasseren door middel van minnelijke incasso is echt een groot incasso succes te noemen.

Minnelijke incasso

Minnelijke incasso lukt niet, dan gaan wij als incassobureau Juristu over tot gerechtelijke incasso. De debiteur ontvangt dan een brief waarin wij als incassobureau de dagvaarding aankondigen, deze wordt nu door gezet, er is geen weg meer terug, alleen indien ze alles betalen. zodra alles betaald is aan het incassobureau of de klant, dan stoppen we pas de incassoprocedure. Er zijn immers al incasso procedure kosten gemaakt, deze dient de debiteur te betalen. Indien de debiteur niet betaald, dan is het over. De rechtszitting komt er gewoon, de debiteur kan zich dan verdedigen, maar komen in 85% van de incasso zaken niet opdagen. Dat betekend dan een verstekvonnis. dit is als incassobureau wel fijn, want dan wordt de debiteur gewoon veroordeeld in alle incasso kosten en procedure kosten. Zodra het vonnis er is, sturen wij de deurwaarder weer op pad en dient er binnen 2 dagen betaald te worden, zo niet dan leggen wij allerlei soorten beslagen.

Dien nu uw incasso no cure no pay direct in via incassobureau Juristu:
https://www.juristu.eu/nu-incasseren/