Een incassobureau is net zo succesvol als de laatste succesvolle incasso!

Een incassobureau is net zo succesvol als de laatste succesvolle incasso!

Een incassobureau moet continu succes hebben, het is net als een sport, indien er niet gescoord wordt, dan geen succes. voordat je het weet ben je verloren. De debiteur heeft zo veel smoezen waarom ze niet betalen, daar moet je als incassobureau goed mee om kunnen gaan. De debiteur moet denken, dit gaat fout, ze gaan beslag leggen of mijn faillissement aanvragen, dat wil de debiteur niet. Indien ze dit ook niet erg vinden dan zijn we al te laat.

Failliet voor de incasso

Wij hebben onlangs een incasso binnen gekregen van een bedrijf, dat failliet was gegaan op de dag dat wij de incasso binnen gekregen. Dat is dan toch wel zuur, het bleek ook dat de vordering al 4 maanden open stond. in eerste instantie had onze klant begrip voor de gefailleerde en durfde daarom de incasso niet aan een incassobureau te geven. Te laat is ook echt te laat. Bij een faillissement kunt u fluiten naar uw geld.

Wat is het juiste moment om een incassobureau in te schakelen?

Er is geen juist moment, u moet regelmaat zien te krijgen in uw incassotraject. het begint met de afspraak. Wat is er afgesproken bij de opdracht? Hoe en wanneer betaald men. Die factuur hebben ze dan gekregen. Dan de aanmaning en bij geen betaling de WIK brief. De wettelijke incasso brief. Daarna geeft u het uit handen van Juristu. Bij een gerechtelijke incasso procedure, die Juristu incassobureau zal uitvoeren door middel van een dagvaarding, dan  zal de debiteur veroordeeld worden in betalen van de incassokosten.

Ja, ook een debiteur die u niet betaald kent bescherming

Daarom is het ook essentieel om uw incasso procedure op een goede volgorde te hebben, zie het incasso traject te agenderen en huur op tijd incassobureau Juristu in. wij zorgen voor een perfect vervolg. Wij incasseren als incassobureau Juristu 85% van onze incassoopdrachten succesvol binnen 10 dagen. Indien de wik brief oftewel de wettelijke incassobrief niet verzonden is, doen wij dit alsnog voor u, om er voor te zorgen dat de “beschermde “wanbetaler wel veroordeel wordt in het betalen van de incassokosten.

Incasseer nu direct uw openstaande facturen: https://www.juristu.eu/nu-incasseren/