,

Wacht niet te lang met het inschakelen van een incassobureau no cure no pay

Wacht niet te lang met het inschakelen van een incassobureau no cure no pay

No cure no pay

Stel u heeft een klant, waar u al jaren mee samen werkt. Op eens lopen de facturen op, u wacht het nog even af, want die klant betaald al jaren goed. Dus even geduld denkt u. Dan staan de facturen 60 dagen open. U belt de goede klant op hoe het zit, hij is er niet en u belt weer terug. Dit duurt bijvoorbeeld al weer 4 weken en nog geen geld. U raakt in paniek, het is immers al 35000 euro wat er openstaat. Een incassobureau inschakelen? Dat doe je toch niet zomaar? Want hij is al jaren klant!

Een klant is pas een klant als die betaald

Dus trek wel uw eigen plan, wees niet bang om de klant te verliezen. Dat niet alleen een incassobureau gaat echt niet lopen schelden, want daar bereiken we niets mee. Juist door vriendelijkheid, maar wel duidelijkheid en streng doch rechtvaardig, incasseren wij als incassobureau veel van dit soort klanten binnen 10 dagen. Minnelijke incasso is de beste manier om uw vordering te incasseren. Neemt niet weg dat er altijd klanten zijn die stug niet betalen en uiteindelijk via gerechtelijke incasso moeten worden geïncasseerd. Dit beslissen we in 10 dagen samen met u als opdrachtgever.

Debiteuren beheer is een vak voor incassobureau Juristu

Wij kunnen uw gehele debiteuren beheer beheren. dit doen we vanaf het moment dat wij de wettelijke incasso brief gaan versturen naar de debiteur. Zodra deze de wettelijke incasso brief heeft ontvangen, kunnen wij ook wettelijke incassokosten verhalen op debiteur. Deze incassokosten zijn ze dan ook daadwerkelijk verschuldigd. De incassokosten zijn dan ook de verdiensten van het incassobureau. Wij werken met de wettelijke incassokosten die volgens de wet van 2012 zijn bepaald.

Wanneer schakel je nu een incassobureau in?

In principe direct nadat de betalingstermijn is verlopen, dan blijft u er scherp op zitten. De debiteur ziet dat u uw zaakjes op order heeft en krijgt hierdoor juist meer vertrouwen in u als bedrijf, want een serieus bedrijf laat niet met zich sollen. Tevens beschikt u dan snel over geld, betaald de debiteur binnen de wettelijke 14 dagen termijn, nadat de 14 dagen incasso brief is gezonden, dan zijn er geen incasso kosten verschuldigd.

Incasso nu uit handen geven en incassobureau Juristu inschakelen op no cure no pay?

mail dan nu de openstaande factuur naar info@juristu.eu of vul het formulier op de website in, binnen een uur ligt de aanmaning bij de debiteur!